Wat mag je verwachten?

De zichtbaarheidsscan bestaat uit drie belangrijke stappen:

Stap 1: Verbeter je positie bij Google

SEO

Heel vaak zie ik al binnen enkele seconden waar de fouten zitten in een website en waarom je er geen resultaten mee haalt. Een effectieve website maken is een vak geworden en vaak wordt er te veel aandacht besteed aan een mooie website en te weinig aandacht aan een effectieve website. Ik laat je graag zien waar het fout loopt op jouw website en welke verbeteringen mogelijk zijn om je ranking in Google te verbeteren.

 

 

Stap 2: Overtuig de bezoekers op je website

conversie optimalisatie

 

Bezoekers beslissen binnen enkele seconden of ze wel of niet op je website blijven. Slaag je er niet in binnen die luttele seconden de aandacht vast te houden en interesse te wekken, dan is je potentiële klant weer weg en gaat hij op zoek naar je concurrent.
Ik laat je graag zien hoe je je bezoeker langer kan vasthouden op je website en hoe je hem overtuigd van je expertise of van de kwaliteit van je dienst of product zodat hij ook sneller voor je kiest.

 

Stap 3: Verbeter je online zichtbaarheid

sociale media

 

Voor de meeste ondernemingen is de website de kern van hun online marketing, de plaats waar de conversie gebeurt.
Maar alleen een website is niet voldoende, je zal ook andere kanalen en middelen moeten inzetten om de juiste doelgroep aan te trekken en meer bezoekers naar je website te trekken.
Ik laat je graag zien hoe jij sociale media, online advertising en e-mailmarketing kan inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten.

 

 

Benieuwd hoe jij je online positie kan versterken zodat je concurrent geen schijn van kans meer heeft?
Voor 47 Euro krijg je mijn persoonlijke tips en tricks.

 

 

eenmailig aanbod knop