Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je website niet voldoet aan je verwachtingen en weinig of geen resultaat oplevert.

Vergeet niet dat 80% van alle aankopen start op het internet. Dat gaat niet alleen over aankopen die gebeuren via webshops, ook voor diensten of aankopen die uiteindelijk in het winkelpunt gebeuren, oriënteren mensen zich eerst op het web.
Is je website daar niet op afgestemd, dan mis je enorm veel kansen om jouw doelgroep te bereiken en nieuwe klanten te winnen. Kansen die je concurrent mogelijk wel benut!

Mijn naam is Martine Van der Perren en de afgelopen 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in online marketing en het optimaliseren van websites. Vanuit die kennis help ik jou als ondernemer je product of service zodanig te presenteren dat potentiële klanten je gemakkelijk vinden en goesting krijgen om bij jou te kopen of met je te gaan samenwerken.

Ik kan je helpen om van jouw website een instrument te maken dat je constant een nieuwe stroom van prospecten oplevert.
In onderstaande video leg ik je alvast uit wat de meest voorkomende fout is waardoor mogelijk ook jouw website geen nieuwe klanten genereert.

 


 

 

Wil je de boot niet missen, dan is dit echt de moment om met je website aan de slag te gaan. Niet alleen voor grote bedrijven maar ook voor kleine ondernemingen met beperkte budgetten zijn er heel wat online kansen te grijpen.

Zin in een vrijblijvende afspraak?

Vul hieronder je gegevens in en we zitten binnenkort samen om van jouw website een tool te maken dat resultaat oplevert.

Naam:
Firma:
E-mail adres:
Telefoonnummer: